lauantai 4. kesäkuuta 2016

Hämeenlinnan reissu 03.06.2016

Eli käytiin vähän Kiipulan ammattiopiston, Tampereen toimipisteen Sote A ja B ryhmän kanssa kevätretkellä Hämeenlinnassa, mukana tietenkin myös meidän ohjaajat :)


Jännä päivä tiedossa, sillä lähdettäisiin "järkyttämään" Hämeenlinnan kaupungin elämää Kiipulan Tampereen toimipisteen Sote A ja B ryhmän sekä opettajien kanssa.

Päivästä oli tulossa retkelle täydellinen ja oli luvattu aurinkoista +24 astetta.  

Päivän ohjelma oli seuraavanlainen: 

Lähtö Tampere-talon edestä klo 9.00
Klo 10.00 käynti Kiipulan punaportin toimipaikassa
Klo 11.00 opastettu käynti Hämeenlinnassa
n. Klo 13.00 lounas Fifth Avenue-ravintolassa
Iltapäivällä tutustumme Aulangon kauniiseen kansallismaisemaan
Paluu Tampereelle Klo 16.00 mennessä

Eli koulussa hyvissä ajoin erään opiskelutoverin kanssa, muutama ei osallistunut koko retkelle. Meitä oli siis 13 opiskelijaa + 3 opettajaa. 

Sote A- ryhmäläisiä oli paikalla enemmän kuin oman ryhmäni jäseniä. Kuitenkin tästä alkaisi jännittävä päivä ja matka kohti Hämeenlinnaa alkoi. 

Ensimmäinen pysähdyspaikka oli tietenkin Kiipulan ammattiopiston punaportin toimipiste Hämeenlinnassa. Siellä tapasimme muita Sote-alan opiskelijoita ja pääsimme  lyhyelle kierrokselle talossa. 


Sieltä matka jatkui kohti Hämeenlinnaa ja opastettua kierrosta, bonuksena pääsimme vielä linnan Heavy Metal-näyttelyyn, joka ei suinkaan liittynyt musiikkiin vaan haarniskoihin. 

Opastettu kierros oli kaikin puolin onnistunut. Tässä vaiheessa alkoi porukka olemaan väsynyt ja nälkäinen eli suuntasimme Fifth Avenue-ravintolaan lounaalle. 

Valikoima lounaslistalla oli aika iso, mutta annokset olivat maittavia. 



















Ohessa vähän kuvia matkan varrelta ja valittuja paloja Heavy Metal- näyttelystä.

Omastan mielestäni matka oli onnistunut ja hyvä päätös ensimmäiselle vuodelle. Lisää materiaalia tulee videoblogin puolelle, käykää katsomassa ja mukavaa kesän alkua kaikille lukijoille :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!