maanantai 6. kesäkuuta 2016

Asiaa Hiuksista ja värjäyksestä kotikonstein + hoitovinkkejä

Moni miettii hiusten vaalentamista ja yleensä värjäämistä kotikonstein, voin näin kokemuksella sanoa, että tulee huomattavasti halvemmaksi. 


Toki parturissa/kampaajallla käynti välillä kannattaa, mutta jos osaa niin tekee mielellään itse tai toisen avustamana. 

Eli itse olen aina kammonnut näitä vaalennusaineita, koska monta kertaa tehtynä katkaisee ainakin itseltä helposti hiuksia. 

Mutta toisinaan uudistuminen virkistää ja tekee hyvää. 

Itsellä tällä hetkellä mielessä punaiseksi värjääminen, värejä olisi kyllä jo omasta takaa kotona kaapissa, mutta päätin repäistä ja kokeilla jotain uutta. 

Tulos ennen vaalennusta oli sellainen kirkas punainen, mutta juurikasvua oli jo jonkin verran, niin päätin värjätä uudestaan. 

Vaalennusaineena toimii Cameleo Blond Extreme, omasta mielestä aika halpa vaalennuspakkaus vain 3,98 eli vajaa 4 euroa. 

Väri näyttää päässä tuollaiselta vaaleansiniseltä. 

Ja itse värinä toimii Live Ultra Brights or Pastel , sävynä 092 eli Pillarbox Red ja merkkinä tietenkin Schwarzkopf.

Vaalennuksen ei tarvitse välttämättä olla maximi aikaa päässä vaan aikaa voi säädellä aineen vahvuuden mukaan. Parhaimmillaan olen saanut vaalennettua hiuksia 10 minuutissa ja se oli riittävä aika.
Siis vaalentaa tarvitsee vain sen verran, että halutusta pääväristä saa oikean sävyisen. 

Hyvä kotikonsti hoitaa vahingoittuneita tai värjättyjä hiuksia mikäli ei ole varaa mennä kalliille kampaajalle on oliiviöljy, se pehmentää värjäyksen jälkeen kovettunutta hiusta ja tämä auttaa myös vaalennuksen jälkeen. 

Lisäksi huomasin, että oliiviöljy paitsi pehmentää hiuksia, niin se auttaa myös esim huonosti päässä pysyvää punaista väriä säilyttämään kiiltonsa ja värinsä pidempään. 

Lopputuloksesta kuvaa ja lisää väreistä tulossa videoblogin puolelle. Käykää sieltä hakemassa lisää vinkkejä kotivärjäyksen ihmeelliseen maailmaan ja puhun myös vähän värien saatavuudesta ja hinnoista. 

Kotikonstein hiukset voi siis värjätä 12,50 eurolla. 


Tapaamisiin seuraavan aiheen merkeissä, moi moi :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!