lauantai 20. huhtikuuta 2013

Musiikkia ja levykokoelmani

Musiikki on ollut osa elämääni jo pitkän aikaa, niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä. Se auttaa usein selviämään eteenpäin.



En itse tee musiikkia, mutta tykkään sen kuuntelusta livenä ja Cd-levyltä. Se on monet kerrat auttanut selviämään niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä.

Mutta jos puhutaan suosikkimusiikista, niin mitään varsinaista suosikkia ei ole, mutta enimmäkseen kuuntelen poppia ja rockkia niin ulkomaalaista kuin suomalaistakin. Ehdoton on kuitenkin The 69 eyes.

Omistan 8 Cd-levyllistä kyseisen bändin musiikkia ja tyylilaji on selvästi muuttunut vuosien saatossa.






Albumit: Devils, Angels, Paris Kills, Wasting The Dawn


Albumit: X, Back in Blood, Motor City Resurrection, Savage Garden


En ole päivääkään katunut tämän musiikin kuuntelemista, vaikka tyylilaji on muuttunut vuosien saatossa. Tämä on musaa mistä pidän.


Musiikin mukana myös pukeutumistyylini on saanut erilaisia vivahteita ja muutoksia erilaisiin tyyleihin, jälkimmäisenä gootti.

Biisistä Lost Boys kaikki alkoi vuonna 2009



The 69 Eyes - Lost Boys




Albumi:  Princessa #1
Venäläistyttöjen bändi, jota kuulin ensimmäisen kerran Särkänniemessä, vuotta en muista mutta se oli joskus pari vuotta sitten.
Musiikki ei ole erikoista, mutta lähinnä pidän biisien rytmistä, en niinkään sanoista. bändin tunnetuin biisi lienee never, never (again)

                                                    Princessa Avenue - Never, never (Again)




Princessa Avenue - Devo4ka (eli sama kappale Venäjäksi)

 Onhan näitä ulkomaisia suosikkeja muitakin, mutta nämä vain tässä esimerkkinä, Cd-levyjä kun on muutama sata, ettei jaksa kaikista alkaa kertoilemaan, että miksi pidän kyseisestä musiikista.


Albumi: The Best Damn Thing

Avril Lavigne on aika varhainen tulokas musiikkimaailmassani, mutta jos jokin biisi pitää valita, niin se ei löydy tältä levyltä.

Musiikki on juuri sellaista missä on asennetta, 



Avril Lavigne - What The Hell

Olen ehkä itsekkin ollut joskus "crazy", siksi tämä kappale on yksi suosikkejani.


Albumit: Valoissa, Kadonnut Puutarha, Ikuinen virta

Indica ehkä siksi, että näiltä levyiltä löytyy useampikin suosikkikappale, jotka kertovat niin paljon minulle joskus sattuneista asioista.




Indica - Ikuinen virta

Jokainen virta voi katketa koska vain, jotkut biisit kertoo niin elävästä elämästä.




Indica - Linnansa vanki





Indica - Pahinta Tänään

Tämän biisin lause "Sillä pahinta tänään, on valkea valo, joka silmiini lyö, eikä varjoja varo, mene pois, mene pois, mene pois, pilaat pimeyteni!"

Kertoo siitä miten olin yhdessä vaiheessa masentunut, kun jouduin joka paikassa syrjinnän kohteeksi ja sitä oli erittäin vaikea kestää.


Albumi: Haloo Helsinki!


Tälläkin bändillä on useampia levyjä, mutta omistan vain yhden ja pitää kaiketi mainita muutama biisi, jotka kaikki ei ole tällä levyllä.

Haloo Helsinki - Maailman Toisella puolen



Haloo Helsinki - Vapaus käteen jää



Haloo Helsinki - Jos mun pokka pettää


Tässä ne oikeastaan olivatkin, ne suosikkibiisit, tosin mieli ja maku muuttuu niin monta kertaa. Nykyään musamaku on vähän toisenlainen, Nämä biisit kuuluvat siihen edelleenkin, mutta paljon on tullut myös lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!