keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Se on Rock, Se on Roll, Se puri mua se on Rock'n Roll Baby!

Kun tuli aiemmin puhetta tyylimuutoksista, niin nyt on sitten saatu projekti alkuun eli aloitin sitten hiuksista. Nyt on vaan ongelma minkä väriseksi tuon blondin laittais.



No niin eli alotin projektin sillä, että eka poistin hiuksista värin, siinä kävi ikävästi. Poltin päänahkani ja samalla omista hiuksista paloi väri (vaalean ruskea).

Sitten piti blondata vielä kerran, aika "keltaiseksi" jäi, mutta on tämäkin tyhjää parempi.


Eli tässä tulos 3 värinpoiston ja yhden blondauksen jälkeen :)


No tämän jälkeen haasteena onkin sitten minkä väriseksi laitetaan tuo blondi osuuus. Vaihtoehtoina olisi Fantasyn sävyt Absolut violet ja Funky Purpple ja sitten Direction's shokkiväri sävy Apple Green tai Direction's shokkiväri Plum. Violetti itseä kiinnostaisi.







Ennen kuin mennään väreihin niin puhutaampa hetkinen hiusten leikkauksesta. Eli tässä kuvassa on tyyli millaiseksi haluan leikkauttaa hiukseni.
Eli tässä kuvassa on tyyli, millaiseksi aion leikata hiukseni, poikkeuksena että tuo kuvassa näkyvä "sivukalju" jätetään vähän pidemmäksi ja hiuksissa on blondit raidat.
Mutta nyt itse asiaan eli millaista violetin sävyä olin ajatellut. Eli Direction's shokkivärien sävyt Plum ja Violet.








Näitä sävyjä olin ajatellut, ehkä tilaan molemmat + sitten esivalmisteluaineet, hoitoaineet ja shamppoot. Lisäksi ehkä tilaan valkoista hiusväriä. Ehkä voisin hommata jotain muutakin väriä ja vaihtaa sitten kun siltä tuntuu tai se olisi tarkoituskin.

Saa nähdä mitä tästäkin tulee :) Sitä odotellessa, parturiin 17.5, klo 11.00 + kulmien värjäys ja muotoilu.

Tässä välissä vähän välitietoja sen jälkeen, kun päätin värjätä tuon blondin osion violetiksi. Vois vielä vetää sen oikein kestovärillä, kun en tahtoisi ihan hei luopua väristä, kun sen kerran sain päässäni pysymään jotenkuten.








No niin tässä on sitten lopputulos, ennen leikkausta tosin. Mutta ennen leikkausta pitää ensin värjätä vielä kerran. Leikkauksen jälkeen en tiedä mitä tästä oikein tulee. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.
Sävynä siis Fantasyn Absolut Violet ja se tuntuu sopivan erittäin hyvin mun tarkoituksiini, seuraava sävy tulee olemaan tummempi, sillä meinaan värjäyttää hiukset vielä kerran ja tuon violetinkin kestovärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!