lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kirpputori löydöt

Mikä on sopiva hinta käytetylle tavaralle ja millaisia löytöjä kirpputoreilta voi tehdä, käytetty tavara on aina käytetty, jo silloinkin, kun olet vienyt sen liikkeestä kotiisi, mutta niinhän sitä sanotaan että toisen roska on toisen aarre!



Kirpputoreja on jokapaikassa jonkin verran, jopa facebookissa on omansa ja niistä on positiivista kokemusta, kuten live kirpputoreistakin.

Mutta mikä sitten on oikea hinta käytetylle tavaralle? Sitä ei voi myydä samaan hintaan mitä maksoi ostettaessa, koska se on "käytetty", moni ei tiedä mitä tämä sana tarkoittaa, kun tavaraa laitetaan kiertoon.

Itse voin kertoa tehneeni pirun hyviä löytöjä, joista tuunaamalla on saanut jotain oman näköistä.



Gothic Alchemy erikoinen "feikki" indusrial koru


Tämän löydön tein facebookin kirpparilla, jossa jotkut hinnoittelevat tuotteet aivan törkeillä hinnoilla. Itse maksoin korusta mielestäni kohtuullisen hinnan. Tein omasta mielestäni hyvät kaupat. Tämän tyyliset korut ovat muutenkin mieleisiäni.

Mutta sitten päästään kenkiin, miettikää kannattaako Demonian tai New Rockin kengistä maksaa uutena satoja euroja, varsinkin jos sitä rahaa ei koskaan ole niin paljoa ylimääräistä.

Oma kohtaisesti kirppariltakin voi löytää tällaisia löytöjä muutamalla kympillä :)





Demonian kiilakorolliset kengät, uudenveroiset

Demonian "ristikuviolliset" pvc korkokengät


Musta-lilat kengät, jäljittelee New Rock kenkiä, mutta voin sanoa, että on paremmat näin jäljitelmiksi











Näistä löydöistä olen ylpeä, sillä ei tämän merkkisiä kenkiä saa mistään näin halvalla. Kirpparit ovat pelastus niille, joilla ei ole varaa kalliisiin merkkivaatteisiin.

Myös erilaisia asusteita saa kirpputorilta halvalla.
Henkilökohtaisesti inhoan "muotivaatteita" näissä on tarpeeksi muotia mulle.
Ei ole olemassa "oikeanlaista" tai "vääränlaista" tapaa hankkia vaatteita tai pukeutua.
Tosin Cd tai Dvd levyjä ostaessa kannattaa tarkistaa niiden kunto.
Kirppareista vielä, että on olemassa näitä ns. "merkkitietoisia" ja "merkkitiedottomia", niiden ero on siinä, että toiset  hinnoittelee tuotteen samalla hinnalla kuin se on ostettu, vaikka sitä olisi käytetty vaikka kuinka monesti.
Nämä toiset taas, jotka eivät tiedä gootti-tai rockvaatteiden merkeistä mitään, hinnoittelevat vaatteen siten, että kunhan vain pääsevät siitä eroon.
Itselläni on tällä hetkellä kirpparipöytä ja itse yritän päästä tarpeettomista vaatteista eroon mahdollisimman halvalla, jotta voin ostaa sitten myöhemmin uusia.
Ja sitten tullaankin siihen, miten kirpparipöytä tulisi laittaa, jotta tavarat tekevät kauppaansa?
Tavarat tulee laittaa pöytään siististi ja niin että mahdollinen ostaja niistä kiinnostuu. Lisäksi hintojen tulee olla "kohtuullisuuden rajoissa".
Mitä tarkoittaa kohtuullisuuden rajoissa no tietenkin sitä, että ei myydä vaatetta samaan hintaan, kuin silloin ostettaessa.
Tavaran ostoarvo on täysin merkityksetön, enkä itse aseta sille kauheasti painoarvoa.Varsinkaan jos en ole itse ostanut kyseistä tavaraa.
Sitten miksi ihmeessä jotkut ihmiset välttelee kirpputoreilla käymistä, eihän siellä sentään "kirppuja" myydä :D
Eikä niissä vaatteissa ole mitään, mitä ei voisi pestä pyykinpesukoneessa pois, ihan käyttökelpoista tavaraa.
Jos ei pidä kirpputorilta ostamastaan vaatteesta, niin pienillä muutoksilla siitä saa oman näköisensä.
Kirpparit ovat mukava paikka käydä ja tehdä joskus vähän erikoisempiakin löytöjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!