torstai 4. huhtikuuta 2013

Operaatio Tyylimuutos!

Tyylinmuutos parantaa mieltä ja piristää ulkonäköä. Ei muuta kuin kesälookin suunnitteluun!


Suunnittelin tyylinmuutosta tulevaksi kesäksi, hiusten ja muun suhteen. Mutta en oikein tiedä miten sen toteuttaisin.

Tarkoituksena olisi laittaa muutama raita directions shokkiväreillä ja leikata letti lyhyeksi, mutta siinä se isoin ongelma onkin, että minkä malliset hiukset leikkauttaisi.

Olen ajatellut monenlaisia malleja ja hiustatuointi olisi myös tarkoitus toteuttaa. Mietin käärmettä tai pääkalloa. Päävärinä hiuksissa edelleen musta, mutta sinne olisi tarkoitus laittaa pari raitaa piristykseksi.

Muutamat hiusmallit on käynyt mielessä toteuttaa, mutta vaikeata se on. Raitojen värin olen jo päättänyt. Valitsin sen Direction sarjan shokkiväreistä, sävy on Apple Green tai vastaavasti voin käyttää saman sarjan sävyä Sprin Green tai Alpine Green sävyä. Varmin valinta on kuitenkin Apple Green sävy. Vaihtelua tuodakseni tarkoitus on hankkia ainakin kaksi viimeisintä sävyä mahdollisesti myös Spring Green sävy.





Valitsin tämän kyseisen sävyn raitaväriksi, koska ei ole vielä ollut vihreitä raitoja hiuksissa. Ja tuote on muutenkin jo ennestään tuttu. Vihreä tuo omasta mielestäni hyvää vaihtelua. Jos on minun tapauksessani kyllästynyt tavallisiin (punaisen, sinisen ja violetin) sävyihin.

Hiusmallin valinta olikin jo haastavampi, mutta selvisin siitäkin valinnasta. Tosin mallista ei tule ihan samanlainen, sillä omat hiukseni eivät ole näin paksut.



Tähänkin hiustyyliin suunnittelin muutoksena raidat ja hiustatuoinnin. Käärme on valitsemani kuvio. Toisena muutoksena molemmat sivut hiuksista tulevat olemaan yhtä lyhyet. Muuten toteutan mallin sellaisenaan.

Tarkoitus on toteuttaa blondit raidat ennen leikkauksen toteutusta. Ja raikastan pohjavärin myöhemmin.

Meikkityyliin olen suunnitellut käyttäväni seuraavia tuotteita tuomaan vähän raikkautta kesätyylin ilmeeseen.

Meikkityyliin muutos tulee lähinnä väreillä ja lähes kaikki tuotteet mitä on tarkoitus hankkia ovat maybelinen tuotteita. Muut muassa uusi Rocket Volume mascara, Tattoo 24h nestemmäinen luomiväri väreinä (metalli ja sininen), Master Smokey kynä värinä (violetti), Smokey eye luomiväripaletti mustan ja harmaan sekä sinisen ja violetin sävyt jne....





Vaatetus on tietenkin myös tärkeä osa tulevan kesän tyyliä, joten ajattelin panostaa siinä lähinnä vaatteiden erikoisuuteen. Olen itse suunnitellut itselleni vihreän korsetin, jonka yhdessä pukuompelijakoulutuksen käyneen äitini kanssa toteutamme. Kangas on vähän sävyä vaihtava vihreä ja lisämausteena sen päälle tulee musta kukkakuvioitu pitsi.



Muutenkin vaatetuksessani tulee tänä kesänä näkymään värit sekä meikissä, että asusteissa. On mukavaa kun saa suunnitella goottivaatteita oman äidin kanssa. Saat ainakin sellaisia mitä ei ole kenelläkään toisella.

Tietysti tähän tyylimuutokseen liittyy myös kropan kuntoon laittaminen joka on hyvässä vauhdissa siihen nähden etten ole juuri muuta tehnyt kuin käynyt vesijumpalla ja kävellyt pieniä lenkkejä.

Meillä on äidin kanssa sopimus pienistä kannustimista, jotka auttavat saavuttamaan asetetun tavoitteen.

Uniikki vaatetus on minulle kaikki kaikessa, vaikea on vain keksiä jotain sellaista mitä kukaan muu ei ole jo keksinyt.

Ideoita toki pursuaa myös jo keksityistä ideoista. Tarkoitus olisi hankkia vielä parit kengät kesäkäyttöön.

Kirpputoritavaroista tuunaamalla saat uniikit vaatteet. Helppo kiertää kirppareilla, tavaraa saa halvalla ja tuunaminen ei paljoa aikaa vie.

Pieniä hankittoja pikkurahalla ja hyvä tulee. Toisen roska on toisen aarre! On jännittävää nähdä itse lopputulos.

Kaikki hyvä tapahtuu aikanaan ;) Eli sitä odotellessa, vähän jännittää ;)


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!