lauantai 26. elokuuta 2017

Uusia löytöjä!!



Se olis kesäloma lusittu ja nyt pääsi nauttiin siitä tärkeimmästä eli siitä kun pääsee shoppaileen!



Omasta mielestä nää löydöt oli tosí upeita ja sit tuli vähän second hand tyyppisiä ostoksia tehtyä. Uusimmat löydöt liittyy toki meikkeihin.


Ja ehdottomasti näistä paras on mun luottoratsut eli New Rockit<3 Kiitos Annikalle niistä. Eli itselle maksoi sellaiset 10 euroa, mutta kokivat rajun pohjaremontin ennen käyttöön pääsyä.


Tässä on mun uudet vauvat<3

Tämmöisen pohjaremontin kävi läpi ja on vähän kuraiset saarihelvetin jäljiltä



Mutta tässä ei ole vielä suinkaan kaikki ;)


Eli meikkivinkkejä sain aika paljon lähinnä tuotteista mitä kannattaa käyttää jos haluaa esim väriä huuliin tai valkoisen pohjameikin, niin kuin gootilla yleensäkin on.


Mutta kerron teille salaisuuden "mulle ei toi kalman kalpea meikki sovi ollenkaan" Näytän todellakin joltain aaveelta. Joten sitä ei enää ikinä.

Mennäänpä sitten itse asiaan.

Eli Nyxin Huulivärit sävyissä Transylvania ja Moscow








Rimmelin musta kajal ja sit Jeffrey Starin Huuliväri sävyssä Weirdo







Stargazerin valkoinen puuteri






Siis tätä Nyxin huulimeikkiä sävyssä Moscow suositteli kaimani Hanna. Jeffrey Starin Weirdoon olin törmännyt Youtubessa monella goottitubettajalla ja hyvä ystäväni Annika kannusti sen ostamaan. Hintaa sillä oli 20 euroa.


Noita Nyxin Huulivärejä mietin mistä saisi. Törmäsin niihin Tampereen Sokoksen Nyxin meikkihyllyssä ja hintaa oli kummallakin 8,50 euroa/kpl


Stargazerin puuteria testasin ja sen hankin Tampereen Cybershopista. Liian vaalea mun makuun ja hintaa oli 12 euroa.


Tämän lisäksi on tullut shoppailtua Horroshopissa Saarihelvetissä ja viime aikoina Deadfinessa.























Eli tässä muutama vaateostos. Killstarin pitkä hupullinen musta mekko. Ostettu Deadfinelta ja hintaa oli sellaiset 64,90 euroa. Ehkä kallein ostamani vaate. Toinen on Horrorshopista ostettu Lucifer tyylinen huppari  ja hinnaltaan oli sellaiset 50 euroa.


Joukossa on myös The 69 Eyesin lippalakki, minkä löysin Tampereen Radiokirppikseltä hintaan 4,80 euroa ja sit vielä Tampereeen Cybershopista Pääkallolompakko ja uusi musta bandana huivi. Hintaa lompakolla oli 9,90 euroa ja huivilla 4,90 euroa. Että semmosia uusia löytöjä. Lompakko siksi, koska mä tarvin. Ja huiveja ei oo koskaan liikaa.


Oma ehdoton suosikki ostospaikoista on ehkä Deadfine, koska sieltä löytyy kokoja vähän isommallekin gootti-immeiselle. Suosittelen käymään, jos satut olemaan Tampereella ja kaipaat synkiölle sopivaa paikkaa shoppailuun.



Tämä ei tarkoita, että uskoisin tämmöiseen vaikka vaatteet ovat aika erikoisia. Tämän lisäksi ostin muutaman harnesin sekä hupulla että pentagram kuviolla. Nämä siis ovat kuminauhasta tehtyjä juttuja mitkä saa vaatteiden päälle tuomaan uskottavuutta.



Ostin myös muutamia pienempiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin ilmestyvällä videollani. Youtuben kanavallani tunnelmia SAARIHELVETISTÄ videoilla. Joten käykää tsekkaamassa.


Pian lisää erikoisuuksia, joten siihen asti, moi moi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!