torstai 26. joulukuuta 2013

Tatska!

Viime yöstä jäi mieleen se, kun Tian kanssa puhuttiin tatuoinneista, että oonko ajatellut ottaa.

 

Siis onhan se käynyt mielessä, myönnetään, että olen ollut tatuointeja ja lävistyksiä niin vastaan, mutta saa kai sitä mieli muuttua.
Tiedän myös sen, että Ankh on aika yleinen tatuointi pelkästään, mutta on kaksi asiaa josta pidän. 
The 69 Eyes
Vampyyrit
No siitä se ajatus lähti, eli The 69 Eyesin ankh merkistä, sen ympärille aion tatuointini rakentaa. Totta kai tekijän pitää olla ammattilainen, sillä olen nähnyt millaista jälkeä amatööritatuoija tekee, ei kovin hyvää, mutta ei sitä opikkaan jos ei harjoittele.
Eli annan tälle ihmiselle, joka saa kunnian tämän tatuoinnin tehdä muuten vapaat kädet, hänen tulee kuitenkin käyttää niitä elementtejä mitä haluan itse kuvaan.
Ensinnäkin pitää ottaa selvää vähän hinnoista ja siitä millaisia tatuointialan ammattilaisia on.
Sen aion valita huolella, odotan kyllä innolla millainen tulee olemaan lopullinen luonnos.

Tässä on tuo kyseinen merkki, tälläisenä sen haluan lopulliseen kuvaani, tarkoitus ei ole ottaa samanlaista. Lepakot saavat toimia vampyyrin vertauskuvana, niitä tulee myös olemaan, mutta lopullisen suunnitelman tekee tatuoija itse.
Nämä on kuitenkin ne jutut mitä haluan kuvassa näkyvän, se on minulle itselleni tärkeitä juttuja ja pidän niistä, sanokaa te muut mitä vain haluattte.
Muuten suunnittelisin itse, mutta ei ole oikein noita lahjoja ja ideoita tarpeeksi.
Mutta tälläistä on siis luvassa myöhemmin...moi,moi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!