perjantai 13. joulukuuta 2013

Nettikauppojen "orja"

On tullu taas shoppailtua niin uutta kuin vanhaakin tavaraa, tuli pyörittyä Tori.fi sivustolla ja sieltä tein hyvän vaate ja kenkädiilin, yhteensä postikuluineen 75 eurolla!



Kantaostospaikat on ollu Backstreet.fi ja yllättäen jälleen Cybershop.fi verkkokaupat, niistä on tarttunut mukaan kaikkea hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä, se yks paketti ei oo vaan tullu vielä perille, ehkä huomenna.
Backstreetistä tarttui yllättäen käteen hiusvärejä, sävyinä Kevään vihreä, Turkoosia, Keskiyön sinistä ja Lagoonin sinistä.
Ja sini-ja turkoosimusta raidalliset pitkät sukat.

Tässä kuvaa sukista.


Sitten Cybershop, sieltä tuli ostettu meikkejä, koruja ja jotain asusteitakin. Tää paketti sisälsi koruja.




Hämähäkkisormus, mustalla kivellä.


Sen tiedän, että monet ei näistä "feikki" venytyksistä tykkää, mutta tahdon käyttää normaalejakin korviksia. Vihreät leopardipiikit tuli hommattua silti.

Vampire kiss-kaulakoru.

Tässä vähän videota eilisen ostoksista, pahoittelen kuvan ja äänenlaatua.


 

Tänään tuli se kauan odotettu toinen paketti, yllättäen Cybershopista ja tässä vähän videoo  paketin sisällöstä, jälleen kerran pahoittelut kuvan ja äänenlaadusta.


Sisältö oli tosi mahtava! Rakastuin♥



Joulun jälkeen tiedossa tää mun Tori.fi sivustolta ostamani vaatepaketti 75 eurolla, joka sisältää Demonian kengät, Neonvihreän Cyber Goth verkkohupparin ja sitten vihreän hameen, josta kuvaa ja videoesittelyä myöhemmin ja sitten tulossa vielä se kevään vihreä hiusväri, jota ei tullu vielä näissä paketeissa.

Jos ne Demoniat makso 40 euroa, se Cyber Goth neonvihreä verkkohuppari makso 10 euroa ja se vihreä hame makso 15 euroa + 10 euron postikulut, niin mun mielestä ihan SAIRAAN HALPA vaatepaketti.

Mutta lopuista ostoksista videota ja kuvaa myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!