sunnuntai 6. lokakuuta 2013

♥The 69 Eyes♥

Eli ekan kerran tän bändin keikalle päädyin vuonna 2009, Tampere-talon Sorsapuistosaliin ja eka kuulemani biisi oli Lost Boys!♥



Tosiaan eka kuulemani biisi oli se Lost Boys, en kappaleen kuultuani vielä tajunnut bändistä mitään, mutta se sytytti jotenkin.


Ja tämä kyseinen kappale tulee tässä.....
The 69 eyes - Lost Boys

Ekasta keikasta ei jäänyt kuvia käteen, mutta kokemus oli huikea. Seuraavan kerran pääsin kyseisen bändin keikalle 2010 Tampereen, Pakkahuoneelle, silloin bändi oli soittanut 20-vuotta yhdessä.
Siitäkään keikasta ei jäänyt kuvia käteen, mutta muistoja jäi, ensinnäkin kamera petti kesken keikan, sen takia ei jäänyt mitään kuvia muistoksi.

Multa on joskus kysytty, että miksi just The 69 Eyesin musa sytyttää?
Ensinnäkin ei ole kysymys siitä miksi The 69 Eyesin musa sytyttää, vaan mikä siinä sytyttää on juuri ne sanoitukset ja se hyvä fiilis mikä sitä kuunnellessa tulee.
Omistan yhteensä yhdeksän albumia The 69 Eyesin musiikkia. Bändiltä on ilmestynyt yhteensä 10 studioalbumia, joista minulta ainakin kaksi uupuu. Yksi näistä omistamistani levyistä on kokoelma levy. Varsinaisia studioalbumeita minulla on kahdeksan.

Albumit:

Eli tässä järjestyksessä levyhyllystäni löytyy seuraavat The 69 Eyesin CD-levyt + yksi kokoelma CD-levy, kahdeksan studioalbumia.  
Savage Garden
Blessed Be
X
Angels
Devils
Back in Blood + DVD
Motor City Resurrection (kokoelma)

Paris Kills

Wasting The Dawn





 Ehti kulua pari vuotta ilman keikan keikkaa, kunnes sitten sain kuulla, että kyseinen bändi oli tulossa Räikkärockin 30 vuotis konserttiin esiintymään, no sinne oli saatava liput.

Tässä parhaat kuvat keikalta....



Tunnelma oli huikea ja väkeä tosi paljon. En koskaan unohda tätä keikkaa ja sitä mahtavaa fiilistä, mikä siitä jäi.

Samana vuonna satuin taas katselemaan keikkakalenteria ja huomasin, että olis Pakkahuoneella keikka 3 päivää ennen joulua.

Olin taas aivan haltioissani, mutta lippu oli saatava sinnekin.


Eli viimevuonna tuli käytyä kaksi kertaa The 69 Eyesin keikalla, bändi käy Tampereella kerran vuodessa, tänä vuonna en valitettavasti pääse keikalle ja se harmittaa, mutta kyllä noita tilaisuuksia vielä tulee.

Tältä keikalta tarttui matkaan T-paita. Tässä siitä hieman kuvaa. Eli tää on tuon X levyn julkaisun aikainen paita ja mun ainoani. Siksi se onkin äärettömän rakas♥




Lisäksi minulta löytyy muutamia itse tekemiäni The 69 Eyes aiheisia tavaroita, joita käytän sisustukseen.


 On kiva omistaa jotain itse tehtyä sisustustavaraa, joka on bändiaiheista. The 69 Eyesin musiikki on vaan niin hyvää, ehkä ne sanoitukset kertoo vaan aika paljon ja sopii yhteen tämän minun luonteeni kanssa.
Harmittaa toki aika paljon, että 30.11.2013 en pääse Tampereen Klubille katsomaan kyseistä bändiä, koska niin paljon asioita menee päällekkäin.
No katotaan sitten ens vuonna uudemman kerran. :)
Siltikin on ihan huippufiilis, että on päässy näkeen ja kuunteleen, vaikka sitä ei niin kauhean usein tapahdukkaan.
Jos pitäis valita kaksi lempikappaletta, kyseiseltä bändiltä, niin ne olisi ehkä viimeisimmältä X levyltä.
Ja ne tulee tässä....
The 69 Eyes - If You Love Me The Morning After


The 69 Eyes - Tonight

Miksi juuri nämä kaksi, no sen takia, että sanoitukset kolahtaa kohdalleen ja musiikki sanoitusten takana on jotenkin luonteeni kanssa yhteen sopivaa.
 Tulee vaan niin hyvä fiilis, kun saa kuunnella hyvää musiikkia, vaikka ei se keikkakokemuksille vedä vertoja, ei ollenkaan.

Keikat on kaikki parasta!♥

Ps. Rakastan tätä The 69 Eyesin uutta singleä, joka tuli tässä vähän aikaa sitten ulos.

Ja tässä se tulee.......

The 69 Eyes - Lost Without Love


Tän biisin myötä, tää mun fanitus päättyy, harmittaa kun sinne Klubille ei pääse, mutta ehkä sitten ens vuonna.

Sanokaa mitä sanotte, tää on mun mielipiteeni.

Jyrki69 on ihana♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!