sunnuntai 25. elokuuta 2013

Korujen tekemistä ja musiikkia

Korujen tekoa ja maalaamista + musiikkia  näin päivän alkuun. :) 


                                                 Modern Talking - Don't Take Away My Heart


Tää on ihan tälläinen musiikilla aloitettu teksti. Vähän tuli tuossa koruja tehtyä, käsityöihminen kun olen. Saa ainakin jotain sellaista oman näköistä ja uniikkia mitä ei ole  kenelläkään toisella, 




Lehtikorusetti


Pääkallorannerengas

Erilaisia pääkallokorvakoruja.

Tälläiset korvakorut.

Toisenlainen vaijerirannekoru violeteilla pääkalloilla.

Siniset pääkallokorvakorut

Kukkakorvakorut.

Korvakorut.

Rannekoru syksyn väreissä ja siniset korvakorut + joitakin koruaihioita (rannekoruihin ja kaulakoruihin)

Vihreät Pääkallokorvikset.

Erivärisiä pääkallokorviksia.

Korumassasta tehtyjä aihioita erilaisiin koruihin, pääasiassa Ankh-teemalla tehtyjä, ja joukossa pari itse tehtyä pääkalloa.







Tässä muutama kuva mitkä liittyivät erään seinän maalaamiseen, Paavo Pesusieni aihe + Rapu, Jalmari Kalmari ja Plankton. 



















Työ koostuu näistä kyseisistä hahmoista, ei tosin mainitussa järjestyksessä. Kun kaverukset elämvät meressä niin pohdittiin miran kanssa, että eikö meressä elä kaloja ja ole kasvillisuutta ja jonkinlainen pohja, seuraavaksi tuli mieleen, että hei toteutetaan tämä kyseinen ympäristö, nyt se on jo hahmotteluvaiheessa.

Värejä ei ole vielä päätetty, hahmot on tärkeää viimeistellä ensin. Joten keskitymme ensin siihen, niin usein kuin vain maalaamaan pääsemme.

Ympäristö pyrittiin rakentamaan hahmojen  ympärille näyttäväksi, niin että näyttää siltä kuin kaikki tapahtuisi meren pinnan alla. Lisäilin kuvaan esim kaloja, meduusoita ja kasvillisuutta sekä kuplia. 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO!

Suurin osa blogissani esiintyvistä kuvista on minun itse ottamia, joten pyytäisin nyt, ettet kopioisi niitä omaan käyttöön. Kiitos!